Lalandia kampagnekode

Tilbud til maj 2019
Lalandia logo

Lalandia - Danmarks største badeland, lad miniferien din starte her. Lalandia er tropisk badeland / vandland. Du kan altid finde de nyeste Lalandia kampagnekoder, rabatkoder og tilbud her på.EndnuBilligere.dk. Lalandia giver danskerne mulighed for at nyde sommeren året rundt! På EndnuBilligere.dk kan du finde en Lalandia kampagnekode, som vil give dig rabat i Lalandia webshop. Spar penge hos Lalandia.dk, brug vores Lalandia kampagnekode. Lalandia er nemlig hele Danmarks badeland og vandland, beliggende i henholdsvis Rødby og Billund med aktiviteter for børn og voksne i alle aldr. Tilføj din e-mail på toppen af denne Lalandia kampagnekode side, og vi vil sende dig en Lalandia rabat, når vi tilføjer en ny Lalandia rabatkode på denne side.

Lalandia link
Secret slutdato

Lalandia - Spar 500 kr på din tur til Lalandia

Spar 500 kr på en miniferie til Lalandia. Det eneste du skal gøre er, at booke din ferie inden 16 februar. Tilbuddet gælder alle ophold i 2015! Det eneste du skal gøre er at bruge rabatkoden.

Vis kuponkode -
Ophørte / Usikre tilbud og rabat koder
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/Lalandia
Dette tilbud er ikke længere gyldig.

Lalandia - Få første nat gratis og 500 kr. rabat

Når du bestiller dit ophold hos Lalandia online vil få få den første nat helt gratis, og derudover også få 500 kr. rabat.

Gå til tilbyde

Nettet bugner af tilbud, og nu har du muligheden for gennem EndnuBilligere.dk at benytte dig af Lalandia tilbud. Lalandia er et badeland og feriecenter for hele familien, og ved bestilling med Lalandia kuponkoder kan et ophold hos Lalandia gøres endnu billigere. Lalandia er beliggende i Rødby og i Billund og kan derfor nås forholdsvist nemt fra det meste af Danmark, og med Lalandia rabatkoder er der derfor ikke langt til den næste miniferie.

Lalandia i Rødby blev opført tilbage i 1986 af entreprenør Ejnar Jensen. Ideen bag Lalandia kom fra borgmester Hans Christiansen, der havde besøgt et tilsvarende center i Holland. Nogle år senere sælges Lalandia til Danske Bank, der efterfølgende sælger til REKA-gruppen. Med salget til REKA-gruppen kommer der gang i udviklingen af Lalandia. Lalandia udvider badelandet, samt bygger bowlingbaner, sportshal og skøjtehal. Om det er badelandet eller de andre aktiviteter der kalder, så giver Lalandia rabatkoder familien mulighed for nogle hyggelige og dejlige dage sammen.

Centralt for Lalandia både i Rødby og Billund er vandlandet Aquadome, som med sine tropiske temperaturer, både for vand og luft, gør, at det føles som sommer hele året. Aquadome blev i Lalandia Rødby udvidet væsentligt i 2012 med to nye rutchebaner, blandt andet den vilde Tornadoen, hvor du i 4-personers gummibåd starter fra et 24 meter højt tårn og derefter kastes ud vandmasserne. Når du benytter dig af et Lalandia tilbud er indgangen til Aquadome med i prisen. Det samme gælder naturligvis såfremt, at du benytter Lalandia kuponkoder.

I 2004 bliver Lalandia solgt til PARKEN Sport & Entertainment A/S, der ejer Lalandia i dag. Siden er der i 2009 åbnet et Lalandia i Billund med endnu et stort badeland og feriecenter, og her er det naturligvis også muligt at bruge Lalandia rabatkoder eller Lalandia tilbud. Naturligvis gælder Lalandia kuponkoder også hertil.

Lalandia er et feriecenter for hele familien, og hele familien kan få glæde af Lalandia rabatkoder. Lalandias mission er at give børnefamilier tid til nærvær og glæde, og dette gøres med det sjove og tropiske Aquadome, samt legelandet Monky Tonky. I Billund kan et ophold i Lalandia også bruges til at udforske det iskolde Winter World, der blandt andet byder på skøjtebane, skibakke og klatrevæg, og med Lalandia kuponkoder har du her også mulighed for at afprøve nogle af disse aktiviteter.

På Lalandia.dk er det nemt at bestille jeres næste miniferie, og med enten Lalandia kuponkoder eller et Lalandia tilbud bliver det endnu billigere. Du kan spare endnu flere penge ved at bestille jeres næste skønne ophold udenfor skolernes ferie, eller måske har du Lalandia rabatkoder, du kan benytte?

Udviklingen stopper ikke i Lalandia. Laladia Billund satser på et stort Outlet Center, således at miniferien i Lalandia kan kombineres med en ekstraordinær shoppingoplevelse, og i Rødby har Lalandia øget samarbejdet med de omkringliggende attraktioner for derigennem at skabe flere tilbud til gæsterne. Mon ikke Lalandia vil blive ved med overraske og forny sig? Ved at benytte dig af et Lalandia tilbud fra EndnuBilligere.dk, kan du og familien nu også opleve Lalandia, - bare lidt billigere.