Kaufmann rabatkode

Tilbud til maj 2019
Kaufmann logo

Kaufmann har et stort udvalg af kendte herre tøj mærker til den modebevidste mand. På EndnuBilligere.dk kan du finde en Kaufmann rabatkode, som vil give dig rabat i webshoppen til Kaufmann.dk. Kaufmann har en landsdækkende bytteservice for deres kunder og tilbyder gratis levering på alle ordre med levering i Danmark. Alle kan bruge en Kaufmann rabatkode der er anført på denne Kaufmann rabatkodeside. Du kan også vælge at bytte varen i en af Kaufmanns fysiske butikker. Kaufmann.dk - Gode tilbud på modetøj til herrer på webshoppen til Kaufmann, spar op til 50% rabat på striktrøjer, cardigans og skjorter fra Allan Clark, Citta di Milano og Coney Island. Spar penge hos Kaufmann, brug vores Kaufmann rabatkoder.

Kaufmann link
Secret slutdato

Kaufmann - Gratis levering på tøj til ham

Kaufmann.dk har et stort udvalg af kendte herretøjsmærker til den modebevidste mand. Netop nu får du gratis levering! Du behøver ingen Kaufmann rabatkode for at udnytte dette tilbud.

Gå til tilbyde -
Kaufmann link
Secret slutdato

Kaufmann - Mix Bruun & Stengade skjorte og strik, 700 kr for 2 stk

Super tilbud hos Kaufmann.dk, som har et stort udvalg af kendte herretøjsmærker til den modebevidste mand. Du skal bare følge linket for at udnytte tilbuddet.

Gå til tilbyde -
Kaufmann link
Secret slutdato

Kaufmann - 2 stk. Citta di Milano skjorter for kun 500 kr.

Lækre skjorter hos Kaufmann.dk, der har et stort udvalg af kendte herretøjsmærker til den modebevidste mand. Du skal bare følge linket for at opnå rabatten.

Gå til tilbyde -
Kaufmann link
Secret slutdato

Kaufmann - 2 stk. Signal skjorter for 700 kr

Kanon tilbud på 2 lækre skjorter hos Kaufmann.dk, der har et stort udvalg af kendte herretøjsmærker til den modebevidste mand. Du skal bare følge linket for at opnå rabatten.

Gå til tilbyde -
Kaufmann link
Secret slutdato

Kaufmann - Spar op til 50% på lækkert herretøj

Kaufmann.dk har et fantastisk outlet med gode tilbud, hvor det er muligt at spare op til 50% på udvalgte kvalitets mærkevarer. Skynd dig at besøge Kaufmann inden alle de gode tilbud er væk!

Gå til tilbyde -
Kaufmann link
Secret slutdato

Kaufmann - Udsalg hos Kaufmann.dk - spar op til 30%

Kaufmann holder udsalg og du kan spare op til 30%! Gå ind på webshoppen og find mærker som Sand, Hugo Boss og mange flere! Så skynd dig før de bedste varer er væk de findes nemlig kun på webshoppen!

Gå til tilbyde -
Kaufmann link
Secret slutdato

Kaufmann - Fri fragt hos Kaufmann

Nar du bestiller varer på Kaufmann.dk får gratis og hurtig levering i hele Danmark! Skynd dig ind på deres webshop for udsalget er i gang!

Gå til tilbyde -
Historien om KAUFMANN:

Flair, drive og Harley´en gjorde forskellen
I 1920´erne blev ruten fra Århus til Kolding - og tilbage igen - dagligt tilbagelagt af Axel Kaufmann på Harley´en. Han havde travlt og en bæredygtig idé der stadig fungerer - kvalitetsbeklædning til mænd. Idéen opstod i 1908 med de første lokaler i Århus.

Succésen var grundlagt og blev snart udvidet til Kolding. Derefter til Fredericia, Viborg og endnu flere butikker i Århus, hvor Axel Kaufmann i 1935 åbner den store hovedforretning KAUFMANN Herreekvipering.
Ved starten af 2. Verdenskrig får København endelig gavn af Axel Kaufmanns fremsynede kvalitetsbevidsthed. Butikken er siden flyttet til nutidens bedste beliggenhed - KAUFMANN på Strøget.
I 1959 indgår han partnerskab med sønnen Axel Kaufmann junior. Ved faderens død i 1970 overtager Axel Kaufmann junior butikkerne. Der findes i dag i alt 14 butikker.
I 2008 fejrede KAUFMANN 100 års jubilæum, hvilket danner grundlag for en stabil og velfungerende detailkæde med benene solidt placeret på jorden.

Service KAUFMANN lægger de stor vægt på service. Begrebet ”service” har mange facetter og bliver i dag brugt i mange sammenhænge. Hos KAUFMANN mener de, at det er vigtigt først og fremmest at definere hvad service er for KAUFMANN.
For de betyder god service:
”At give deres kunder mere end de forventer”

Derfor skal deres butikker alle være en oplevelse at komme i udover det forventede. De lægger stor vægt på, at butikkerne altid fremstår som spændende og inspirerende med udgangspunkt i professionel merchandising samt at yde kreativ og professionel vejledning for deres kunder. Atmosfæren i vores butikker er for os 1. prioritet. KAUFMANN skal være et rart og hyggeligt sted at komme og et sted hvor deres kunder føler sig velkomne. Atmosfæren rammen om en god oplevelse, hvor vores ansatte altid vil være behjælpelige med et positivt smil.
Ophørte / Usikre tilbud og rabat koder
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/Kaufmann
Dette tilbud er ikke længere gyldig.

Kaufmann - Vind gavekort på 1000 kroner!

Når du er med i kundeklubben på Kaufmann, så er du med i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kroner. Husk at tjekke din mail.

Gå til tilbyde
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/Kaufmann
Dette tilbud er ikke længere gyldig.

Kaufmann - Spar op til 65% på jakker

Hos Kaufmann kan du nu spare helt op til 65% på smarte jakker til gode priser. De dyre jakker er slet ikke så dyre længere.

Gå til tilbyde
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/Kaufmann
Dette tilbud er ikke længere gyldig.

Kaufmann - Op til 40% på jeans!

Hos kaufmann kan du få helt op til 40% rabat på jeans! Smarte bukser fra lækre designermærker har aldrig været så billige!

Gå til tilbyde

Når som helst og hvor som helst du bliver sulten, kan din sult lynhurtigt blive stillet, uden at du selv behøver at røre andre fingre end dem, der taster på din computer eller din telefon. Det hurtigt voksende takeaway service-firma Hungry er til for at gøre dig mæt i en fart. Bruger du de Hungry kuponkoder, der er på EndnuBilligere.dk, kan du ovenikøbet få rabat på din takeaway. Så det er både hurtigt, lækkert og billigt at få stillet sin sult. Du kan også anvende Hungry tilbud. Bare hav koderne klar, når du bestiller, så er din mad snart på vej til dig til nedsat pris. Hungry rabatkoder kan også bruges.

Hungry er et meget ungt firma. Det blev oprettet i november 2013 i Århus, stiftet af Morten Larsen. Allerede et år senere samarbejder de med ca. 800 restauranter fordelt over hele landet. Så med Hungry rabatkoder klar kan du nemt finde en restaurant i nærheden af dig og bestille fra deres udvalg. Der gives endda et gratis måltid mad, hvis du har samlet 10 stempler fra den pågældende restaurant. Så find dine Hungry kuponkoder, lad dig friste af det gode udbud, brug Hungry tilbud, bestil – og simsalabim har du mad på bordet.

Hungrys hjemmeside er let at overskue og er enormt brugervenlig. På forsiden har de sat en tegnet ung fyr på knallert på ved ud med mad – måske til dig. Firmaet har kun én mission: at give kunderne de bedste takeaway-oplevelser. Oplev selv konceptet med Hungry tilbud, som kan give dig rabat på dit måltid. De mange restauranter har et meget varieret udvalg, så surf lidt rundt, inden du taster dine Hungry rabatkoder. Du ved jo, at du kan prøve noget andet næste gang. Der kan du bruge Hungry kuponkoder.

Hungry får hele fire stjerner hos Trustpilot, så det må siges at være lykkedes for dem at få danskerne til dels at kende Hungry og dels at bruge dem igen og igen. De fleste nyder takeaway-mad indimellem. Nu er det så blevet endnu nemmere og overskueligt at finde, hvad der er at vælge imellem i dit område. Frem med Hungry kuponkoder, så du selv kan prøve, hvor nemt og godt det er. Om du bare bestiller til dig selv, eller I er en hel familie eller et helt selskab, så kan du bruge Hungry rabatkoder, når du bestiller. Tænk også på, at du har mulighed for at bruge Hungry tilbud.

Hungry støtter også et projekt, der hedder Give Away. Det betyder, at de samarbejder med hjælpeorganisationer, der giver hjemløse mad. Hos Hungry kan du således give økonomisk bidrag til hjemløse, som i den grad har brug for det. Når du bruger dine Hungry rabatkoder, kunne du jo skænke et beløb til de hjemløse. Hungry kuponkoder kan også bruges hertil. Det er selvfølgelig frivilligt, men det er en god gerning i forhold til mennesker i nød. Tænker du ikke kun på dig selv og dit behov for mad, har du mulighed for at donere til andre. Måske kunne den rabat, du får med Hungry tilbud, gives væk?