BlockBuster

Tilbud til maj 2019
BlockBuster logo

Blockbuster er Danmarks største butikskæde med salg og udlejning af film og spil. På EndnuBilligere.dk kan du finde en Blockbuster rabatkode, som vil give dig rabat i webshoppen til Blockbuster.dk. Udover film og spil har vi også et stort udvalg af hardware, snacks, slik og sodavand. Spar penge hos Blockbuster, brug vores Blockbuster rabatkoder. I 1996 kom Blockbuster til Danmark med overtagelsen af de 29 Christianshavns Video-butikker. Alle kan bruge en Blockbuster kamagnekode der er anført på denne Blockbuster rabatkodeside. Blockbuster har åbnet mange butikker landet over og har nu 46 butikker fordelt over hele landet. Deres butikker har åbent 365 dage om året med åbningstider typisk fra kl. 10.00 til 22.00.

BlockBuster link
Secret slutdato

BlockBuster - Tilmeld dig Blockbuster og spar 10%

Hvis du tilmelder dig Blockbusters kundepanel vil du modtage en rabatkode der giver dig 10% rabat. Skynd dig at blive tilmeldt, så du kan få mulighed for lækre rabatter.

Gå til tilbyde 50%
BlockBuster link
Secret slutdato

BlockBuster - Køb et BlockBuster klippekort og spar penge!

Lige for tiden kan du købe et BlockBuster klippekort og spare penge. Du kan få 3 film for 99,- kroner, når du bruger dit klippekort. Køb det ved at følge vores link!

Gå til tilbyde 100%
Ophørte / Usikre tilbud og rabat koder

Nu er det snart igen muligt at leje film hos Blockbuster.dk. De fysiske butikker er væk, men oplevelserne er stadig inden for rækkevidde. Og tilmed til meget overkommelige priser med Blockbuster tilbud, Blockbuster rabatkoder og Blockbuster kuponkoder. Det er TDC, som nu står bag det nye Blockbuster.dk.

Blockbuster.dk er meget sin digitale hjemmeside et sted, hvor du kan leje film og serier ved streaming og video-on-demand. Du kan skrive dig op til deres introduktionstilbud, der giver adgang til at leje film ganske gratis. Derefter kan vi garantere, at Blockbuster.dk’s priser er særdeles konkurrencedygtige. Her hos EndnuBilligere.dk finder du selvfølgelig Blockbuster rabatkoder, Blockbuster tilbud og Blockbuster kuponkoder, som gør det endnu billigere for dig at leje film. Filmene kan ses både på små og store skærme.

Det oprindelige Blockbuster var selvfølgelig et amerikansk firma. Det blev grundlagt af Wayne Huizenga og David Cook i Dallas i 1985 og blev hurtigt en kæmpe succes. Nu kunne alle se film derhjemme i sofaen på VHS. Det var fantastisk, men kostede desværre mange biografer livet. Kæden kom til Danmark i 1996 og blev også herhjemme en stor succes, der kostede både videoudlejningsbutikker og biografer livet. Men kunderne var begejstrede. Da VHS blev udkonkurreret af DVD’en, og der dukkede nye måder at se film på op, betød det, at de fysiske butikker måtte lukke – også i Danmark. Man valgte at lukke de sidste danske Blockbuster-butikker i juni 2014. TDC købte dette velkendte navn, og åbnede Blockbuster.dk i efteråret 2014.

Hvem husker ikke, hvordan man forventningsfuldt gik ned i Blockbuster for at leje film? Der var en særlig stemning af, at nu skulle man rigtigt hygge sig sammen – enten med de allernyeste film, yndlingsfilmen eller klassikeren. Så hjem foran kassen, frem med popcornene og så bare se film, til man ikke orkede mere. Det var tider.

Man husker så også, hvor skuffet man kunne blive, når butikken ikke havde de ønskede film hjemme, og hvor træls det var, når filmen skulle afleveres igen. De skuffelser er man fuldstændig fri for nu, for alle film er altid hjemme, og de kan endda aflevere sig selv. Så bare ind på EndnuBilligere.dk og få del i Blockbuster tilbud, Blockbuster rabatkoder og Blockbuster kuponkoder. Man kan igen samles om at se en god film fra Blockbuster.dk, når man har tid til det. De fysiske butikker eksisterer ikke længere, men takket være TDC lever navnet Blockbuster videre i Danmark, hvor Blockbuster.dk er stedet, hvor du kan få de nyeste premierefilm og allerbedste serier til de vildeste priser. Vær med helt fra starten. Det kan ikke være nemmere, og med Blockbuster tilbud, Blockbuster rabatkoder og Blockbuster kuponkoder kan det dårligt være billigere heller. Så bare kom i gang!

Det kræver intet ekstraudstyr, det er bare at gå ind på Blockbuster.dk. Her vil du blive guidet igennem siden. Husk at hente dine rabatter med Blockbuster kuponkoder, Blockbuster tilbud og Blockbuster rabatkoder. Her er garanteret ingen skjulte abonnementsordninger eller lignende, du betaler kun for det, du ser. Dog må du poppe dine popcorn selv.